diumenge, 17 de novembre del 2013

CF LLORET 1 - 3 EC GRANOLLERS

Dia gris


El CF Lloret va caure derrotat per 1-3 davant l’EC Granollers, en el partit corresponent a la jornada 11 de la Primera Catalana. Els vallesans es van avançar amb els gols de Diego Novo i Gerard Font. Els selvatans van retallar distàncies per mitjà de Bader. Novo, un altre cop, va sentenciar el partit amb el definitiu 1-3.

Al Lloret se li segueixen resistint els partits com a local. De les últimes quatre jornades a casa, els lloretencs només han pogut sumar 2 punts. Dissabte, l’equip va dur la iniciativa en el joc, però li va faltar contundència per acabar les jugades davant un Granollers que va mostrar més ofici. Edu Urdiales va repetir la mateixa alineació que el passat cap de setmana a Terrassa, amb golejada per 0-7 contra el San Cristóbal, amb un únic canvi: Bader, un dels homes més destacats, per Brian Figliamonte, lesionat. El Lloret va ser qui va proposar però va acabar pagant la manca d’efectivitat en atac i es va veure superat per l’encert del conjunt rival en les seves oportunitats de gol. Va ser una tarda freda i plujosa on els lloretencs no van poder regalar una victòria a l’afició.

Un Granollers molt més efectiu

L’equip d’Edu Urdiales va començar fort i en el minut 3 ja va disposar de la primera gran ocasió del partit. Pol Gómez va provar fortuna amb un bon xut que va obligar al porter rival Cañadas a intervenir amb una gran aturada. Bader també ho va intentar, però el seu llançament va marxar desviat. La resposta dels de Raúl Matito va ser contundent. Diego Novo va aprofitar una passada interior per plantar-se sol davant Gianni i fer el primer gol de la tarda. Era el minut 18. Passada la mitja hora de joc, una acció d’estratègia va acabar amb el 0-2 en el marcador. El gol el va fer Gerard Font, aprofitant una sèrie de refusos en defensa. Però els lloretencs van marxar al descans amb opcions i és que, en el minut 40, Bader va retallar distàncies, rematant una jugada en el segon pal, després d’una acció per banda dreta. Tot estava per decidir en el segon temps.

Sense encert

La segona part va tenir la mateixa tònica del primer temps: un Lloret dominador de l’esfèrica. I va tenir el mateix resultat: un Granollers més encertat de cara a porteria que va acabar guanyant el partit. Els visitants van mostrar-se molt forts en defensa i van buscar sortides ràpides al contraatac, amb Marc Masip, que va tenir la primera ocasió de la represa. Poc després, el Lloret va poder aconseguir l’empat momentani en la millor opció de tot el segon temps. Bader va fer un llançament de falta magistral però, de nou, Cañadas va respondre amb una gran aturada. El Granollers va resoldre el partit en una altra acció a pilota aturada. Novo va rematar, de cap, en el primer pal, un servei de cantonada per col·locar el que acabaria sent el definitiu 1-3. Era el minut 74. Els locals van buscar la porteria rival en els darrers minuts  però el marcador ja no es va moure i, de nou, van marxar el punts del Camp Municipal d’Esports.

Aquest resultat fa que el Lloret baixi a la dotzena posició, amb 12 punts. La propera jornada, desplaçament al camp del Vic. Serà diumenge, a les 16:30h.


CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Sergio, Dani Rivas, Pol Gómez (Cristian, 78’), Riky (Dani Cuerva, 78’), Agi, Chamizo (Poderoso, 46’), Bader (Erik Mahillo, 84’) i Peke

EC Granollers:  Cañadas, Pinadella, Duran, Valls, Font, Vila, Cosme (García, 69’), Serrano, Novo, Masip (Beneitez, 84’) i Matito (Sala, 77’)

Gols: 0-1 Novo (18’), 0-2 Font (33’), 1-2 Bader (40’) i 1-3 Novo (74’)

Àrbitre: Montes Rodríguez. T.G.: a l’entrenador local, Edu Urdiales, i als visitants Cosme, Matito, Duran i Serrano.

Incidències: Jornada 11 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Diana Martínez)