dilluns, 21 de gener del 2013

CF LLORET 1 - 3 CD MASNOU

Fa mal


Derrota del CF Lloret a casa davant el CD Masnou en l’últim partit de la primera volta, en la dissetena jornada de la Primera Catalana. El resultat va ser d’1-3. Aitor Nisa va avançar al conjunt masnoví però Albert Marcos va fer l’empat pels locals. A la represa, Marcelo i Pedro Baena van donar el triomf a l’equip visitant amb dos gols més.

Després de vèncer a La Bòbila davant el líder de la categoria, el Cerdanyola, el Lloret volia fer bons aquests tres punts guanyant a casa davant el Masnou. No va ser així i l’equip va tornar a deixar escapar un nou partit al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, i ja van sis els encontres en què els lloretencs han deixat escapar vius els seus rivals a casa. Dissabte, el Masnou va marxar amb un resultat d’1-3 tot i fer pocs esforços per aconseguir tres gols. El problema és que els selvatans no van estar gens fins, ni en atac ni en defensa, i les errades puntuals van condemnar l’equip de José Ángel Valero a una derrota que els tornar a acostar als llocs de descens. La Primera Catalana ja ha mostrat la seva igualtat en aquesta primera volta. El proper cap de setmana s’obre el teló de la segona volta, on el Lloret no pot badar i haurà de començar a parlar amb autoritat en aquestes primeres jornades. Pels optimistes, no s’ha de deixar de mirar una dada que diu que el conjunt lloretenc té ara dos punts més que durant la passada temporada a aquestes alçades de la pel·lícula.

A causa de les baixes per sanció de Bader i Edu Poderoso, José Ángel Valero va introduir dos canvis en l’onze titular. Àlex Lobo i Sergi Ordóñez van sortir des de l’inici en el centre de la defensa. Hèctor Cuenca va tornar a la seva posició habitual en el centre del camp.

El Masnou es va avançar molt d’hora, quan només s’havien disputat nou minuts. Va ser en una acció d’estratègia, en un córner que va rematar Aitor Nisa al fons de la porteria d’Héctor Massanet. Després d’aquest cop, el Lloret es va voler aixecar mitjançant jugades per les bandes però només va disposar, abans de l’empat, d’una doble ocasió en les botes d’Albert Marcos, que es va trobar amb una gran resposta del porter David Peinado. I va ser el propi Marcos qui, en el minut 41, va col·locar l’empat momentani en el marcador. Va ser en una acció de rebuig dins l’àrea que va aprofitar el lloretenc per firmar el seu primer gol de la temporada. A la segona meitat, el Masnou es va mostrar molt efectiu de cara a porteria i va sentenciar el partit amb dos gols més. En el minut 64, el visitant Marcelo va enviar al fons de la xarxa una falta lateral. De nou, una acció d’estratègia va provocar un gol en contra. El definitiu 1-3 va ser obra de Pedro Baena, que va finalitzar una jugada al contraatac en el mà a mà amb el porter Héctor. En el tram final del partit, el Lloret va disposar de diverses ocasions molt clares de gol, però el porter Pienado, amb grans intervencions, va aconseguir mantenir el resultat fins el final del partit.    


Amb aquest resultat, el Lloret baixa fins a la catorzena posició, amb 19 punts. El proper cap de setmana s’obre la segona volta. Els homes de José Ángel Valero es veuran les cares amb l’UE La Jonquera. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Lobo, Sergi (Riky, 79’), Dani Sánchez (Àlex Bertran, 75’); Ángel (Dani Cuerva, 79’), Ivi, Albert Marcos (Pecci, 75’), Cuenca; Kutxo (Erik Mahillo, 73’) i Nuha

CD Masnou: Peinado, Bach (Yusuke, 83’), Morales, Óscar Reyes, Guerrero, Aitor Nisa, Ciurana, Maxime, Gallart (Pedro Baena, 61’), Marcelo (Rubén, 89’) i Carlos Vidal (Ortega, 92’)

Gols: 0-1 Aitor Nisa (9’), 1-1 Albert Marcos (41’), 1-2 Marcelo (64’) i 1-3 Pedro Baena (80’)

Àrbitre: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Kutxo, Cuenca, Ángel, Dani Sánchez, Riky i Nuha, i als visitants Morales, Carlos Vidal, Óscar Reyes i Ciurana. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el jugador del Masnou, Pedro Baena (93’) i, per vermella directa, el segon entrenador visitant Ken Fujita (50’).

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


(Imatges del partit: Diana Martínez)