dilluns, 15 d’octubre del 2012

FC SANT CUGAT 0 - 0 CF LLORET

Podria haver estat pitjor


Empat sense gols del CF Lloret al camp del FC Sant Cugat, en l’encontre corresponent a la sisena jornada de lliga de la Primera Catalana. Els de Valero no van tenir encert de cara a gol i van poder perdre en l’últim minut, en una pilota enviada al travesser per part del local Djailson. Els lloretencs es mantenen a la part alta de la classificació.

Després de dues victòries consecutives, davant el Guíxols i el Mollet, pot semblar que l’empat és un bon resultat. De fet, es pot afirmar que no ho és, de dolent i que això permet l’equip continuar entre els equips del grup capdavanter d’aquest primer tram de competició. Però el cert és que els homes de Valero van marxar amb un regust de boca agredolç després del que es va poder veure sobre la gespa de la Zona Esportiva Jaume Tubau. El Lloret, sense posar l’última marxa, va poder sumar els tres punts però hi va mancar encert de cara a porta. El Sant Cugat, per la seva part, es va mostrar com un equip sense massa ideies en el primer acte, però que va despertar a la represa i va poder acabar sumant els tres punts quan jugava en inferioritat numérica.


Només hi va haver dos canvis en l’alineació i un d’aquest va ser per obligació, a causa de la baixa de Xavi González, per lesió. Edu Poderoso va recuperar la titularitat en una posició que no es nova per ell, la del lateral dretà, un lloc que ja va ocupar en la seva anterior etapa com a jugar del Lloret, a les ordres de Fede Domínguez. L’altre modificació va ser la de Dani Cuerva, que va ser titular en detriment de Marc Ribas.

No es pot parlar d’un dominador clar durant la primera part. Poc control en el centre del camp, excés d’impressicions en les darreres passades i poques intervencions dels porters. Amb aquest guió marcat van transcórrer els primers 45 minuts, amb dos conjunts ben situats sobre el terreny de joc. El Lloret va gaudir d’una ocasió clara de gol a poc pel descans. El protagonista va ser Nuha, que va enviar la pilota per damunt del travesser davant la sortida a la desesperada del porter Arriola. A la represa, el Sant Cugat es va mostrar més ambiciós i va obligar Gianni a intervenir en diverses ocasions com, per exemple, en un potent xut de Bonamich que va provocar una gran aturada del porter lloretenc. El Lloret va comptar amb bones ocasions amb una rematada de Bader que va marxar fora i amb dues accions d’Ivi Sebastián, que no va estar encertat de cara a gol. A falta de 10 minuts pel final, els locals van patir l’expulsió de Bonamich i els de José Ángel Valero van posar la directa per endur-se els tres punts. Però va ser el Sant Cugat qui va gaudir de l’opció més clara, en l’últim minut del partit. Djailson es va plantar sol davant Gianni i va estavellar la pilota al travesser quan tots els seguidors locals ja celebraven el gol. Acte seguit, l’àrbitre, Puentes Senan, va decretar el final del partit.


Amb aquest empat, el Lloret suma 11 punts i es col·loca tercer. La propera jornada, partit a casa davant la Gramanet “B”. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Sant Cugat: Arriola, Rius, Egaña, Corbi, Raventos, Pou (Calafell, 68’), Sánchez (Tudó, 84’), Bonamich, Djailson, Lesen i Marroco (Buenache, 60’)

CF Lloret: Gianni; Poderoso, Marc Soler, Seco, Àlex Bertran; Ivi, Ángel; Bader (Erik Mahillo, 72’), Kutxo (Lobo, 57’), Dani Cuerva (Marc Ribas, 57’); i Nuha (Pecci, 78’)

Àrbitre: Puentes Senan. T.G.: al local Buenache, i als visitants Nuha, Kutxo, Lobo i Marc Soler. T.V.: expulsat, per doble amonestació, Bonamich del Sant Cugat (83’).

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Jaume Tubau (Sant Cugat del Vallès).


Imatges del partit: Sergi Vargas

Video-resum del partit: